Vilka är vi?

Västerås Husförsamlingsnätverk är idag mer utav en vision än ett faktiskt nätverk. 2013 startades den första husförsamlingen i stadsdelen Råby, bestående av ett par vuxna och dess barn. Den har sedan dess vuxit till att idag bestå av ett flertal familjer. Deras längtan är att få se fler husförsamlingar startas och det är den längtan som initierat visionen om ett husförsamlingsnätverk.

I undermenyn ”Visionen” kan du läsa mer om vad vi drömmer om och vad vår längtan är. Om du vill komma i kontakt med oss så hittar du mer information i fliken ”Kontakt”.

Västerås Husförsamlingsnätverk ser sig även som en del utav alla lärjungar i Västerås, Mälardalsregionen, där vi samarbetar med många andra. Vi ser oss även som en del utav Evangeliska Frikyrkan.